portfolio / video-portret
De knip in mijn leven

Jelmer heeft na een operatie last van chronische vermoeidheid. Eenmaal thuis kwam Jelmer erachter wat dat betekent voor zijn dagelijkse manier van leven.

Na een operatie aan tumoren in zijn hoofd, heeft Jelmer last van onder andere chronische vermoeidheid, overgewicht en een verstoord dag- en nachtritme. Eenmaal thuis komt hij er achter wat dat betekent voor zijn dagelijkse manier van leven. De aanpassingen die daarvoor nodig zijn hadden vooraf in kaart gebracht kunnen worden, aldus Jelmer.

Over de video

Het Medische Kindzorgsysteem (MKS) moet er voor gaan zorgen dat voor zieke kinderen en tieners de overgang van ziekenhuis naar huis beter gaat verlopen. Om het belang hiervan te benadrukken wilde MKS graag het verhaal vertellen van een van de kinderen, maar wel met een positief gevoel.

En met Jelmer was dat ook eigenlijk niet anders mogelijk. De eerste keer dat ik Jelmer sprak, viel gelijk zijn positieve kijk op het leven op. Hij heeft het niet makkelijk, maar dat weerhoudt hem niet om te studeren, een sociaal leven te hebben en zich in te zetten voor lotgenoten.

Voor: MKS Online / KinderThuisZorg

Jaar: 2016

Muziek: Roel Slootman

Categorie: video-portret

Advies

Weet je nog niet precies hoe je video storytelling in wilt gaan inzetten? Bel of mail mij dan voor vrijblijvend advies. Samen kijken we naar wat jullie als organisatie graag willen communiceren en hoe we dat het beste kunnen doen.

Neem contact op